Termometr do pieczenia mięs 0-100 C (100200)

Kategorie:DODATKI » DODATKI DO WĘDZARNI » Termometry

 

Solidnie wykonany termometr ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie. 

Dane techniczne: 
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C 
- dokładność pomiaru: +/-2°C 
UWAGA: 
Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia. 

Szerokość produktu: 4.5cm
Głębokość produktu: 4.5cm
Wysokość produktu: 14.8cm

Copyright © 2012 wedzarenka.pl | Sklep internetowy Quick.Cart | Projekt i realizacja: Smokershop.pl